Tuesday, June 26, 2007

Heatwave

Det skall bli den varmaste dagen på 25 år spår Turkish Daily. Ladda med vätska och stanna inne är råden att följa. Så så får det bli. Hittills är det dock i hög grad uthärdligt. Tog en sväng med N i vagnen i förmiddags. Vi drack sjuka mängder vatten och svettades rejält, men belöningen blev en halvtimmes race i en spiralformad rutschkana. I lekparken nere vid vattnet fläktade det skönt, och i skuggan satt jag med en tidning, beredd att serva med äppelbitar och vatten. Man kan definitivt ha det sämre.

Hemvägen, uppför berget, i allt mindre skuggad terräng blev jobbigare. Men hem kom vi, och sedan lodade vi runt mellan duschkabinen och köket i bara kallingarna i väntan på siesta.

Köpte en keps, en sport, för att tåla morgondagens skärseld lite bättre. Ni som känner mig vet att jag tycker att vuxna män - frånsett Redaktörn och Mick Jones - i sportkeps är en styggelse. Jag tar värmelarmen på stort allvar.

5 comments:

Martin said...

Hoppas att du har ett par luftigt lediga byxor för du går väl inte i shortsbyxa i staden?

Redaktörn said...

Mina vanor vad gäller huvudbonad är till stor del medicinskt grundade. Dvs mitt hår har ramlt av. Men som du känner till bor det en liten redneck i mig också.
Shortsbyxa bär jag dock aldrig.

Anonymous said...

This doesn't really have to do with the topic right now, but I must ask if you know where I might download a quality captcha plugin that I can implement on my blog?? I'm using the same blog system as you and I'm having trouble locating one?

my webpage; redderbook.besaba.com

Anonymous said...

At last, after looking through http://komtillkritan.
blogspot.com/ for a while, I found a site from where I was able to really receive valuable details in regard to the studies and the knowledge that I want.
There need to be more things like this on Open Blog

Feel free to surf to my homepage ... Étirage

Anonymous said...

I encountered this post through http://komtillkritan.blogspot.
com/ and if I can I want to point out to you some worthwhile things or
ideas. Perhaps you can write your next articles pointing to these ideas.
I'm keen to read more stuff about what you're talking about.


Feel free to surf to my blog post :: glueless